Evenimente
Posted in

PARTICIPAREA BUILDONE LA NZEB TIMIȘOARA

Posted in

Ne bucurăm să anunțăm că echipa BuildOne se alătură evenimentului Săptămâna NZEB Timișoara 2023, aducând cu ei inovații în eficiența energetică și sustenabilitate. BuildOne este o societate dedicată eficientizării energetice și are multiple domenii de activitate care vizează producția de energie verde, autoconsumul, eficientizarea energetică a clădirilor și certificarea acestora ca fiind construcții care produc energie verde.

Build One este specializată în dezvoltarea de proiecte în domeniul energiei regenerabile și oferă servicii atât pentru segmentul B2B (business-to-business), cât și pentru segmentul B2C (business-to-consumer).

Una dintre principalele specializări ale BuildOne este producția de energie verde prin utilizarea panourilor fotovoltaice în spațiile neutilizate ale construcțiilor. Aceste spații includ terase necirculabile, copertine, carporturi, fațade și altele. Aceasta înseamnă că pot furniza soluții pentru conectarea sistemelor de energie regenerabilă la rețelele electrice existente (on-grid), precum și pentru implementarea de sisteme autonome și independente de rețea (off-grid) în locuințe sau alte proprietăți rezidențiale.. Acest lucru conduce la reducerea costurilor energetice și la o mai mare independență față de furnizorii tradiționali de energie.

O altă soluție oferită de BuildOne este eficientizarea energetică a clădirilor prin implementarea unor standarde moderne de termoizolare și reabilitarea termică a învelitorii acestora. Prin aceste măsuri, se reduce pierderea de energie pentru încălzire, răcire și întreținere, ceea ce duce la scăderea costurilor și la un confort termic sporit în interiorul clădirilor.

BuildOne este certificată Passive House și are în portofoliu numeroase construcții rezidențiale la nivel de clădire cu consum aproape zero (NZEB – Nearly Zero Energy Building). Aceste construcții sunt proiectate și realizate conform celor mai înalte standarde de eficiență energetică, utilizând tehnologii moderne și inovatoare.

Printre proiectele inovatoare la care BuildOne participă se numără și o casă pe roți independentă energetic, care funcționează în afara rețelei electrice tradiționale (off- grid). Aceasta oferă o soluție flexibilă și mobilă pentru a locui într-un mod sustenabil și eficient energetic. Structura acestei case este realizată din profile Light Steel Frame, care oferă o rezistență și durabilitate superioară, precum și o izolare termică excelentă.

Pentru a asigura confortul termic în interiorul casei pe roți, BuildOne utilizează o pompă de căldură, care extrage căldura din mediul înconjurător și o transferă în interior, asigurând încălzirea în sezonul rece. În plus, casa este echipată cu un acoperiș solar, format din panouri fotovoltaice integrate în învelitoare acoperișului. Aceste panouri fotovoltaice transformă energia solară în energie electrică și o utilizează pentru a alimenta sistemul de iluminat, echipamentele electronice și alte necesități energetice ale casei.

O altă componentă importantă a casei pe roți BuildOne este sistemul de ventilație mecanică. Acest sistem asigură o circulație constantă a aerului, menținând un mediu sănătos și proaspăt în interiorul casei. Prin intermediul acestui sistem, aerul este filtrat și purificat, asigurând un climat interior confortabil și de calitate.

În plus, echipa BuildOne face un pas mare în direcția sustenabilității, prin investiția în utilaje cu energie verde. Compania înțelege importanța reducerii amprentei de carbon și s-a angajat să acopere costurile cu energie verde. Această inițiativă semnificativă înseamnă că noile construcții realizate de BuildOne vor atinge un nou nivel în ceea ce privește eficiența energetică și sustenabilitatea.

Cu acest nou pas în direcția energiei verzi și a sustenabilității, BuildOne nu numai că aduce beneficii clienților săi, ci și contribuie la promovarea unei societăți mai ecologice și la atingerea obiectivelor de dezvoltare durabilă. Compania continuă să își consolideze reputația ca partener de încredere în realizarea construcțiilor eficiente energetic și sustenabile, punând accent pe inovație, calitate și respect față de mediu.

Participarea BuildOne la evenimentul Săptămâna nZEB Timișoara 2023 reprezintă o oportunitate de a aduce în prim-plan inovațiile și soluțiile lor în domeniul eficienței energetice și sustenabilității. Prin promovarea conceptelor de case mobile, fotovoltaice, modulare și pasive, BuildOne demonstrează că este posibil să trăim într- un mod mai responsabil față de mediul înconjurător, fără a compromite confortul și calitatea vieții.

Cu experiența lor în producția de energie verde, eficientizarea energetică a clădirilor și construcția de case pe roți independente energetic, BuildOne este un partener valoros în realizarea obiectivelor de dezvoltare durabilă și în promovarea unei societăți mai ecologice.
Pentru mai multe informații despre participarea BuildOne la Săptămâna nZEB Timișoara 2023 și despre soluțiile lor inovatoare în eficiența energetică, puteți explora site-ul nostru web sau să ne contactati direct.

Join the conversation

SHOPPING BAG 0