Eficacitate si sustenabilitate

Viitorul Construcțiilor

Într-o lume în constantă schimbare, unde sustenabilitatea și eficiența energetică sunt devenite imperative, Buildone marchează diferența.

Pentru Buildone, lucrurile sunt simple: construim pentru viitor.  Ne angajăm să realizăm clădiri cu consum ZERO de energie, optimizând fiecare proces și flux de producție pentru a crea structuri sustenabile și eficiente.

SUSTENABIL | VERDE | EFICIENT

Investim
in productie

Facem un pas mare in directia sustenabilitatii, prin investitia in utilaje cu energie verde. Intelegem importanta reducerii amprentei de carbon si ne-am angajat sa acoperim costurile cu energie verde. Aceasta initiativa semnificativa inseamna ca noile constructii realizate de BuildOne vor atinge un nou nivel in ceea ce priveste eficienta energetica si sustenabilitatea.

Optimizam procesele

La Buildone, ne angajăm să optimizăm fluxurile de producție astfel încât fiecare proces să fie eficient și valoros. Prin valorificarea la maximum a resurselor și adoptarea unor tehnici avansate, ne asigurăm că minimizăm deșeurile și oferim soluții durabile pentru fiecare proiect

Construcții Ecosustenabile

Fiecare clădire proiectată și construită de Buildone vizează un consum energetic nul. Acest lucru se realizează prin utilizarea de tehnologii avansate, materiale izolante de top și sisteme inteligente de gestionare a energiei.

Ne angajăm să folosim materiale sustenabile, reciclabile sau regenerabile, minimizând astfel impactul asupra mediului și promovând o abordare circulară a construcțiilor.

Integrăm soluții precum panourile solare și alte tehnologii regenerative pentru a produce energia necesară clădirii, reducând dependența de sursele tradiționale.

Utilizăm cele mai recente tehnologii în izolație pentru a asigura că energia rămâne în interiorul clădirii, reducând astfel nevoia de încălzire și răcire.

Implementăm sisteme de colectare a apei pluviale, filtrare și reutilizare, reducând consumul de apă și asigurând un management eficient al resurselor.

Contact

Build One A.G. srl
Calea Campulung nr 3 E, Pitesti, Arges

office@buildone.com